Afbraakwerken in Wuustwezel en omstreken met AGB-aannemingen in Loenhout

Tom: +32 495 57 84 39 Bob: +32 493 75 36 83

Totale afbraakwerken of gericht strippen van woningen

divider

Om afbraakwerken tot een goed einde te brengen in gemeenten zoals Brecht, Essen, Wuustwezel of Turnhout doet u een beroep op AGB-aannemingen in Loenhout. Ons bedrijf zorgt voor totale sloopwerken om uw grond bouwklaar te maken, maar is eveneens specialist in het gericht uitbreken van muren binnen een bestaande woning.

AGB-aannemingen reageert snel op uw vraag en werkt steeds duidelijke offertes uit. Hierbij doen we geen loze beloften, maar komen we tot duidelijke afspraken. Als jong en dynamisch bedrijf leveren we voor elk project het beste van onszelf. AGB-aannemingen is dan ook de specialist van afbraakwerken in het noordoosten van Antwerpen. Sloopwerken of afbraakwerken laten uitvoeren in Wuustwezel of Loenhout? Contacteer ons en wij komen de situatie ter plaatse bekijken.

Contacteer ons

Afbraakwerken als basis voor goede nieuwbouw

divider

Voor AGB-aannemingen zijn er diverse soorten afbraakwerken die we volgens uw wens uitvoeren. We kunnen de basics van een pand, zoals dragende muren of gevels, behouden en alles wat overbodig is strippen. Hierdoor heeft u al een goede basis om tot een grondige verbouwing te komen. We kunnen ook een woning totaal afbreken en de grond bouwklaar maken voor een nieuwbouwproject. AGB-aannemingen heeft een uitgebreid machinepark om sloopwerken grondig en veilig uit te voeren. We werken steeds volgens de laatste veiligheidsnormen en veiligheidsvoorschriften.

Strippen van woningen - gebouwen

Op zoek naar een specialist in strippen van gebouwen en woningen? Contacteer AGB-aannemingen voor meer informatie.

Voor afbraakwerken binnen en buiten in de regio rond Wuustwezel, Brecht en Turnhout doet u een beroep op AGB-aannemingen in Loenhout.

Bel ons vandaag nog voor een offerte op maat van uw project.