AGB-Aannemingen is uw partner voor dringende rioleringswerken, ontstoppingswerken en ruimingswerken

Aanleg en herstellingen riolering, ontstoppingswerken en ruimingswerken in provincie Antwerpen

Een rioleringssysteem is een van de meest verborgen systemen aan en rond uw woning, maar o zo noodzakelijk voor een goed functionerende afvoer. Bij de bouw en renovatie van uw huis besteedt u dan ook beter voldoende aandacht aan de aanleg van riolering. Investeert u in een professionele partner die een riolerings- en afvoersysteem aanlegt volgens alle voorschriften en aangepast aan uw woning? Dan vermijdt u al bij de bouw of renovatie mogelijke ontstoppingswerken en afvoerproblemen.

Ruimingswerken en ontstoppingswerken

Bij de renovatie van een bestaande woning stuit u wel eens op een overvolle beerput. Laat die op dat moment zeker volledig reinigen. Zo start u letterlijk met een propere lei en kan de aansluiting van uw afvoer- en rioleringssysteem in de allerbeste omstandigheden verlopen. Het zou niet de eerste keer zijn dat gemaakte fouten tijdens de renovatie van een woning leiden tot ernstige en frequente verstoppings- en afvoerproblemen. Het is dan ook niet altijd evident om de oorzaak ervan snel en deskundig vast te stellen. Eens de oorzaak bekend, moet er dan ook nog een gepaste oplossing geboden worden om uw afvoersysteem vrij te maken.


Kies voor een specialist in rioleringswerken, 24u/24u bereikbaar

Zowel bij de aanleg van uw riolering als bij de ruimingswerken of ontstoppingswerken van uw riolerings- en afvoerleidingen kiest u maar beter voor een ervaren partner met de nodige kennis van zaken. Zo bent u zeker dat uw rioleringssysteem goed geplaatst is en dat ruimingswerken of ontstoppingswerken op de best mogelijke wijze gebeurt en dat volgens de modernste technieken.
Bij AGB Aannemingen in Loenhout hebben we jarenlange ervaring in de plaatsing van rioleringssystemen en voeren we jaarlijks talloze ruimingen en ontstoppingen uit in woningen en gebouwen. Ook nemen wij de aanleg en het herstel van riolering voor onze rekening.


Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte service? Bel ons voor een afspraak!

0
Feed

Schrijf een reactie