Gepolierd beton is een specialiteit van AGB-aannemingen in Loenhout

Bob: +32 493 75 36 83

Terras, oprit of parking in gepolierd beton in antwerpen, mechelen, turnhout, herentals, brasschaat

divider

Een terras of een oprit in gepolierd beton is een mooi visitekaartje voor uw woning of bedrijf. AGB-aannemingen in Loenhout is gespecialiseerd in dit type buitenafwerking. Gepolierd beton heeft heel wat voordelen als afwerking. Het is zo goed als onderhoudsvrij, het heeft een strakke industriële uitstraling en het materiaal is sterk.

AGB-aannemingen is helemaal thuis in gepolierd beton. Wenst u een terras of oprit met gepolierd beton aan te leggen in de regio Noord-Antwerpen (Mechelen-Turnhout-Herentals-Brasschaat), neem dan snel contact met ons op. Een oppervlak in gepolierd beton is snel aangelegd en is meteen ook helemaal afgewerkt. U kunt ervoor kiezen om terrassen of opritten in volle grond in gepolierd beton aan te leggen of uw bestaand terras te gebruiken als basis voor een nieuw vlak met gepolierd beton.

Gepolierd beton: een gave afwerking voor uw parking of oprit

divider

Een gepolierde betonvloer is gemakkelijk te onderhouden. De betonsamenstelling is bovendien bestand tegen vorst en strooizout. U heeft onmiddellijk een hoge graad van afwerking, waardoor u geen omkijken meer hebt naar de oprit of het terras. Dit maakt het ook een perfecte afwerking voor een bedrijfsomgeving waar u op een overzichtelijke manier machines of werktuigen wenst te plaatsen.

Ons ervaren team van medewerkers poliert het beton helemaal gaaf met krachtige en efficiënte machines. Als u dit wenst bepaalt u samen met ons een kleurpigment en de afwerkingsgraad van het gepolijste beton.

Terras, oprit of parking in gepolierd beton in antwerpen, mechelen, turnhout, herentals of brasschaat?

Contacteer AGB-aannemingen in Loenhout voor meer informatie!