Aanleg en herstel van rioleringen en ontstoppingswerken, Ruimingswerken met AGB-aannemingen in Loenhout

Bob: +32 493 75 36 83

Uw partner voor rioleringen voor ganse provincie Antwerpen

divider

Om rioleringen aan te leggen in de provincie Antwerpen doet u een beroep op AGB-aannemingen in Loenhout. Zowel het plaatsen van nieuwe rioleringen als het renoveren en herstellen van bestaande rioleringen voeren we voor u uit. Als jong en dynamisch bedrijf zijn we 24/24 bereikbaar. Als bedrijf met zelfwerkende patroons zijn we perfect op de hoogte van het verloop van de werken op elke werf en staan we u te woord bij vragen of problemen.

AGB-aannemingen zorgt voor het aanleggen van afvoerleidingen voor huishoudelijk water, toiletten en regenwater. Hierbij sluiten we de leidingen aan op het stads- of gemeentelijk netwerk van rioleringen. Zo is het water uit de vaatwasser, het bad en de wasmachine altijd netjes en snel weggevoerd.

Wij ontstoppen ook uw afvoerleiding en reinigen uw verstopte riolering. Wij ruimen putten, ruimen de beerput en reinigen riolen. Onze vaklui zijn specialist in alle ontstoppingswerken, voor huisaansluitingen en huisafvoeren. Wij werken met hogedruk en vacuüm toestellen.

Neem contact met ons op om een offerte voor u op te maken.

Algemene rioleringswerken en herstellingen van nutsleidingen, alsook ontstoppingen en ruimingswerken in Wuustwezel en Antwerpen 

divider

Bij rioleringswerken voldoet ons werk steeds aan alle geldende normen en voorschriften, bijvoorbeeld voor het verval van buizen. Als ervaren professionals doen we ook steeds een beroep op ons gezond verstand bij de aanleg van leidingen en buizen. Water kan nooit omhoog stromen en scherpe hoeken in leidingen zijn niet aangewezen. Verstopte leidingen zijn nooit een pretje, en als professioneel bedrijf doen we er alles aan om dit al tijdens de aanleg van de rioleringen te voorkomen. Kortom, AGB-aannemingen is uw partner voor het plaatsen van rioleringsbuizen, algemene rioleringswerken en het herstellen en leggen van rioleringen in Wuustwezel, Antwerpen, Mechelen, Turnhout, Herentals en Brasschaat, alsook voor ontstoppingen en ruimingswerken kan u bij ons terecht. 

Meer info over regenputten en septische putten

Duurzaam en ecologisch wonen dankzij regen- en septische putten van AGB-aannemingen in Loenhout.

Wenst u een beroep te doen op het jonge en dynamische team van AGB-aannemingen in Loenhout voor het plaatsen van rioleringen?

Contacteer ons dan vandaag voor een afspraak!