Aanleg en herstel van rioleringen met AGB-aannemingen in Loenhout

Tom: +32 495 57 84 39 Bob: +32 493 75 36 83

Uw partner voor rioleringen in het noordoosten van Antwerpen

divider

Om rioleringen aan te leggen in de provincie Antwerpen doet u een beroep op AGB-aannemingen in Loenhout. Zowel het plaatsen van nieuwe rioleringen als het renoveren en herstellen van bestaande rioleringen voeren we voor u uit. Als jong en dynamisch bedrijf zijn we 24/24 bereikbaar. Als bedrijf met zelfwerkende patroons zijn we perfect op de hoogte van het verloop van de werken op elke werf en staan we u te woord bij vragen of problemen.

AGB-aannemingen zorgt voor het aanleggen van afvoerleidingen voor huishoudelijk water, toiletten en regenwater. Hierbij sluiten we de leidingen aan op het stads- of gemeentelijk netwerk van rioleringen. Zo is het water uit de vaatwasser, het bad en de wasmachine altijd netjes en snel weggevoerd.

Algemene rioleringswerken en herstellingen van nutsleidingen in Wuustwezel en Antwerpen 

divider

Bij rioleringswerken voldoet ons werk steeds aan alle geldende normen en voorschriften, bijvoorbeeld voor het verval van buizen. Als ervaren professionals doen we ook steeds een beroep op ons gezond verstand bij de aanleg van leidingen en buizen. Water kan nooit omhoog stromen en scherpe hoeken in leidingen zijn niet aangewezen. Verstopte leidingen zijn nooit een pretje, en als professioneel bedrijf doen we er alles aan om dit al tijdens de aanleg van de rioleringen te voorkomen. Kortom, AGB-aannemingen is uw partner voor het plaatsen van rioleringsbuizen, algemene rioleringswerken en het herstellen en leggen van rioleringen in Wuustwezel en Antwerpen.

Meer info over regenputten en septische putten

Duurzaam en ecologisch wonen dankzij regen- en septische putten van AGB-aannemingen in Loenhout.

Wenst u een beroep te doen op het jonge en dynamische team van AGB-aannemingen in Loenhout voor het plaatsen van rioleringen?

Contacteer ons dan vandaag voor een afspraak!